JeleTele Design Oy

main logo

Työnäytteet

Kyttälän Kujanjuoksu

5.1.2024

Kyttälän Kujanjuoksu on opiskelijoiden approtapahtuma, joka järjestetään keväisin Tampereen keskustassa. Tapahtuma yhdistelee leikkimielistä kilpailua, joukkuesuoritusta ja rentoa nautiskelua. Appro järjestetään toista kertaa keväällä 2024.

JeleTele Design lähti mukaan tukemaan opiskelijoita ja verkkosivustoa lähdettiin tekemään tiiviissä yhteistyössä tapahtuman järjestäjien kanssa. Sivusto saatiinkin nopeasti kasaan ja nyt Kyttälän Kujanjuoksu pääsee tehokkaasti markkinoimaan tapahtumaa.

Asiakkaalla oli selvät visiot sivuston kanssa ja sitä lähdettiinkin totetuttamaan täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Sivustolle haluttiin kirkkaan karkkimaiset värit, jotka kuitenkin sulautuvat hyvin yhteen.

''

”Kujanjuoksun sivuja suunniteltaessa otettiin inspiraatiota meidän kirkassävyisistä kartoista. JeleTele Design toi meidän vision henkiin ja lopputuloksena on täydellisen kujanjuoksuiset sivut. Kiitos!” – Saima Herrala

SVG:n käyttö persoonallisten muotojen luomiseksi

Tyyleissä käytetttiin hyväksi runsaasti SVG-muotoisia kuvioita. Asiakkaan pyynnöstä sivustolle saatiin luotua paljon erilaisia muotoja. Vauhdikkaan tapahtuman leikkimielistä tunnelmaa korostamaan tehtiin pinkit ja lilat aaltoreunat taustavärin vaihdoksissa. Tekstilaatikkojen piirrosmaiset reunat olivat alusta saakka osa asiakkaan toiveita, ja niiden leikkisät muodot istuvat omaleimaisen verkkosivun tyyliin.

Värimaailma

Kujanjuoksun brändin keskeinen tekijä on alusta saakka ollut rohkea värinkäyttö. Verkkosivuihin haluttiinkin sisällyttää Kyttälän Kujanjuoksun ikoninen lila ja tulevan kevään approkarttaa hallitseva kuuma pinkki.

Sivuston värimaailma on voimakas. Tästä huolimatta värit saatiin luotua siten, että ne näyttävät hyvältä ja sopivat juuri asiakkaan toiveisiin.

Uuden polven opiskelijakulttuuria rakentamassa

“Kujanjuoksulle tarvittiin selkeät ja omannäköiset nettisivut nostamaan käsityönä toteutetun tapahtuman profiilia. JeleTele Designin kanssa verkkosivuprojekti sujui hyvin, ja saimme asiantuntevia vinkkejä myös tulevia päivityksiä varten. Kyttälän Kujanjuoksun sivut valmistuivat nopeasti ja saimme olla osa prosessia koko matkan.”

Kyttälän Kujanjuoksu