JeleTele Design Oy

main logo

Työnäytteet

Multi Car Oy

13.2.2023

Multi Car Oy valmistaa, myy ja asentaa 100 % Suomessa valmistettuja autokalusteita. Vuonna 1996 perustettu yritys tarjoaa laadukkaat ja kestävät autokalusteet luotettavasti ja edullisesti. Autokalusteiden täydennettävyys ja muokattavuus ovat avainasemassa, mikä antaa kalusteille pitkän käyttöiän. Multi Car Oy:n omistaja Kim Santamaa omaa jo yli 25 vuoden kokemuksen alalta ja kokemusta löytyy yli 10 000 käyttäjän näkemysten pohjalta.

Vanha sivusto ei tuonut Multi Car:in parhaita puolia esiin ja sivuston tyyli oli jäänyt 2000-luvun alkupuolelle. Sivuston tekstit kaipasivat jäsentelyä ja verkkokauppa oli huonosti löydettävissä. Multi Car:in sivuja lähdettiin tekemään asiakkaat ja käyttäjäystävällisyys edellä. Ja lisäksi tietysti sivuston ulkonäkö haluttiin päivittää nykypäivään ja verkkokauppaa haluttiin tuoda enemmän esille.

”Uusi sivusto on tyylikäs, selkeä ja tuotu toiminnallisuuksiltaan tähän päivään”, Multi Car:in omistaja Kim Santamaa kehuu.

Santamaa kehuu erityisesti uuden sivuston helppoa päivitettävyyttä sekä erittäin tarkkoja ja selkeitä ohjeita päivitystöihin.

''

“Uusi sivusto valmistui erittäin nopeasti. Voin suositella lämpimästi.”

”Suunnittelussa hyvä alkukeskustelu, jossa kartoitettiin vanhojen sivujen ongelmia ja toimivuutta.”

Multicar Oy vanha sivusto

Vanha sivusto

Vanha sivusto oli jäänyt tyyliltään selkeästi 2000-luvun alkupuolelle. Sivustolla oli paljon hyvää sisältöä, mutta se kaipasi jäsentelyä. Tästä lähdettiin ja haluttiin muutosta.

Multi Car Oy page

Uusi sivusto

Uusi sivusto on moderni ja ulkoasu sopii hyvin nykypäivään. Sivustolle tuotiin tekstejä vanhasta, mutta ne jäsenneltiin uusiksi. Selkeät “call to action” -painikkeet ohjaavat asiakkaita eteenpäin ja verkkokauppaan.

Mobiilinäkymään haluttiin panostaa ja sivusto haluttiin responsiiviseksi kaikille laitteille

Yksi päätavoitteistamme oli myös saada sivusto toimimaan kaikilla laitteilla. Mobiilinäkymästä haluttiin selkeä ja helposti navigoitava. Tämä uudistus toimii mahtavasti myös puhelimella. Sivusto skaalautuu hyvin kaikilla laitteilla.

Multicar Oy työnäyte