JeleTele Design Oy

main logo

Me yrityksenä

Sisarusten perustama yritys

JeleTele Design Oy on vuonna 2022 perustettu pienyritys. Me perustimme yrityksen, joka tarjoaa palveluita verkkosivujen kehityksestä aina isompiin ohjelmistoihin asti. Meidän tavoitteenamme on auttaa niin pieniä kuin isompiakin yrityksiä menestymään paremmin. Yrityksen kotipaikkana toimii Tampere, mutta tarjoamme palveluita koko Suomen laajuisesti. 

Keitä me olemme?

Portrait Teemu Lehtonen

Teemu Lehtonen

Ohjelmistokehittäjä (TJ)

“Olen 22-vuotias Tietotekniikan opiskelija. Valmistuin tieto- ja viestintätekniikan kandidaatiksi Turun yliopistosta toukokuussa 2023. Syskyllä 2023 jatkan Tietotekniikan diplomi-insinööri opintojen parissa Tampereella. Opintojen ohessa työskentelen ohjelmistosuunnittelijana Vertex Systemsilla.

Olen harrastanut jääkiekkoa 17 vuotta, mutta jouduin lopettamaan sen loukkaantumisten vuoksi. Harrastuksina nykyään on lenkkeily sekä salilla käynti. Tykkään myös ohjelmoinnista, joten päivät usein kuluvatkin omien harrastusprojektien parissa työpäivän päätyttyä.”

Jenna Lehtonen portrait

Jenna Lehtonen

Markkinointi, Suunnittelu

“Olen 24-vuotias tamperelainen, nuori yrittäjä ja kokoaikainen sihteeri aikuiskoulutuskeskuksessa. Luonteeltani olen innostuja ja melko toimelias, harvoin istun kauaa paikoillani. Omaan myös perfektionistin piirteitä, joka näkyy niin arjessa kuin työssäkin.

Toimin yrityksessä markkinoinnin sekä suunnittelun parissa, jotka molemmat ovat intohimojani. Olen koulutukseltani YO-merkonomi ja opinnoissa keskittynyt myyntiin, markkinointiin sekä yritystoimintaan. Lukiosta valmistuin vuonna 2018 ja merkonomiksi 2021.

Terveys ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä ja se näkyy vapaa-ajallani, jonka vietän salilla, ulkoillen ja kokaten hyvää ruokaa. Pidän myös valokuvaamisesta ja käsitöiden tekemisestä”