JeleTele Design Oy

main logo

Ylläpito

Toimiva verkkosivusto vaatii jatkuvaa huolenpitoa

Tarjoamme verkkosivujen ja verkkokauppojen ylläpidon ja jatkokehityksen sekä muut tuen palvelut. Verkkosivujen ylläpito ja jatkokehitys ovat merkittävimmät toimenpiteet sivuston julkaisun jälkeen. Säännöllisillä toimenpiteillä varmistamme muun muassa verkkosivuston toimivuuden, laadun ja tietoturvan. Huolehdimme joka kuukausi päivityksistä, joilla sivusto pidetään toimivana ja tietoturvallisena.

Päivitysten lisäksi olemme asiakkaamme tukena ja tavoitettavissa joka päivä. Olemme tukemassa asiakkaitamme, jotta verkkosivustosta saadaan paras mahdollinen.

Jokaiseen ylläpitoon sisältyy

Ylläpito alkaen 25 €/kk + 24 % ALV. Ylläpidon hintaan vaikuttaa valitsemanne webhotelli, domain sekä sivuston laajuus. 

Webhotelli sivustolle

Domain eli sivuston osoite

Tekninen ylläpito

Kattava tietoturva

Päivitysten hallinta kerran kuukaudessa

Käyttäjätunnukset sivustolle kuvien ja tekstien päivitystä varten

Videot ja kirjalliset ohjeet sivuston päivittämistä varten

Pienet muutos- ja päivitystyöt sivustolle (30min/kk) *

* Kuvien ja tekstien muokkaminen, blogin päivittäminen.
Sivuston jatkokehitys

Valmistunutta sivustoa täytyy kehittää myös julkaisun jälkeen. Yrityksen kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa pystymme kehittämään sivuston sisältöä ja ominaisuuksia rajattomasti. Jatkokehitys pitää sisällään mm. uusien ominaisuuksien luomisen sivustolle. Veloitamme 60 €/h + 24 % ALV, minimiveloitus 1h.

Onko sivustonne vailla huolenpitoa?

Tarjoamme ylläpito- ja jatkokehityspalveluita jo olemassa oleviin verkkosivustoihin. Voitte siirtyä meidän asiakkaaksemme, vaikka verkkosivustonne olisi tehnyt toinen yritys. Me huolehdimme jatkossa sivustonne teknisestä ylläpidosta, jotta sivusto pysyy toimivana ja laadukkaana vuodesta toiseen.

Domain ja webhotelli