JeleTele Design Oy

main logo

WOOCOMMERCE - VERKKOKAUPAN ALUSTANA

Arvioitu lukuaika: 3min
22.2.2024

WooCommerce - Verkkokaupan alustana

Haaveiletko verkkokaupasta? Tässä blogissa pääset tutustumaan WooCommercen ja WordPressin yhteyteen, WooCommercen suosioon ja miksi me käytämme juuri WooCommercea verkkokauppa-alustana.

WooCommerce on verkkokauppa-alusta ja toimii WordPressin lisäosana. Verkkokauppa-alusta vaatii asennustaan varten olemassa olevan WordPress -sivuston. Jos yrityksellä on jo WordPress -verkkosivut, on WooCommerce paras ja luonnollinen ratkaisu. WooCommerce on avoimeen lähdekoodiin perustuva, joten sitä on mahdollisuus muokata vapaasti – siis luoda uusia ominaisuuksia tai räätälöidä sivuja juuri oman yrityksen tarpeisiin!

Verkkosivut ja verkkokauppa löytyvät samasta osoitteesta

WordPress -verkkosivusto ja WooCommerce -verkkokauppa kulkevat käsi kädessä ja ovat saumaton kokonaisuus. WooCommerce verkkokauppana on kustannustehokas, helppokäyttöinen ja mukautuu yrityksen tarpeisiin. Verkkokaupan tarjontaa on mahdollista laajentaa lähes rajattomasti. Verkkokaupassa voit tarjota niin fyysisiä kuin digitaalisia tuotteita. Tilauksien ja asiakkuuksien hallinnoiminen on helppoa suoraan WooCommercen hallintapaneelista.

WooCommercen suosio nykyään

WooCommerce on perustettu jo vuonna 2011. Vuosien saatossa se on vakiinnuttanut kulttiasemansa verkkokauppa-alustojen joukossa, ja tällä hetkellä jopa 4 miljoonaa verkkokauppaa käyttää WooCommercea alustanaan. Sen suosio perustuu erityisesti alustan luotettavuuteen ja toimivuuteen. Yritystoiminnan siirtyessä yhä enemmän internettiin, ei liene mikään ihme, että WooCommerce on myös Suomessa käytetyin verkkokauppa-alusta.

WooCommerce -verkkokaupan ulkoasun rajattomat mahdollisuudet

WooCommerce-verkkokaupan ulkoasu voidaan muokata yksilöllisesti juuri yrityksen ilmeeseen sopivaksi. Teemoja ja lisäosia on tarjolla kattava valikoima, minkä vuoksi verkkokauppa saadaan helposti vastaamaan yrityksen tarpeita, unohtamatta visuaalisesti miellyttävää käyttäjäkokemusta. Omalla koodilla saadaan tehtyä myös persoonallisia ja yksilöityjä ratkaisuja.

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokauppa tarjoaa yritykselle mahdollisuuden tavoittaa laajemman asiakaskunnan luoden samalla ammattimaisen ja luotettavan vaikutelman. Verkkokaupan perustaminen on prosessi, jossa olemme alusta saakka mukananne. Voit tutustua suuntaa antaviin vaiheisiin tässä:

 1. Ohjelmistojen asennus palvelimelle
  (WordPress, WooCommerce, ulkoasuteema, lisäosat)
 2. Ulkoasun asetukset vastaamaan brändiä
  (värit, fontit, logo jne.)
 3. WooCommercen perusasetusten tekeminen
  (toimitustavat,
  ALV-kannat, maksutavat jne.)
 4. Tuotteiden luominen
  (tuoteasetukset, tuotetekstit, hinnat, kuvat, varastoasetukset jne.)
 5. Muiden sisältösivujen luominen
  (kaupan esittely, tilaus- ja toimitusehdot, tilausohjeet, yhteydenotto mahdollisuudet
   jne.)
 6. Mahdollisen blogin avaaminen
 

Lukemattomia syitä valita WooCommerce -verkkokauppa

Paras puoli WooCommerce -verkkokaupassa on, että se on täysin omistuksessasi. Pystyt hallitsemaan kaikkea itse, etkä ole riippuvainen verkkokauppapalvelusta. Lisäominaisuuksien lisääminen on helppoa, joten yritystoiminnan kasvaessa pysyy verkkokauppakin tahdissasi. Tuotteiden lisääminen ja kaupan hallinta on tehty vaivattomaksi, joten pienet ylläpitotyöt onnistuvat aloittelijaltakin.

Muun muassa näiden loistavien ominaisuuden vuoksi käytämme WooCommerce -lisäosaa kaikissa verkkokaupoissamme.

Avainsanat: WooCommerce, WordPress, verkkosivut, verkkokaupat
JeleTele Design Oy
22.2.2024