JeleTele Design Oy

main logo

Palvelut

Laaja valikoima palveluja järkevään hintaan

Verkkosivujen lisäksi suunnittelemme ja kehitämme verkkokauppoja, blogisivustoja, logoja sekä erinäisiä verkkopalveluja ja ohjelmistoja tarpeidenne mukaan.

Verkkosivut

Kehitämme verkkosivut yrityksellenne toiveidenne mukaan. Käytämme verkkosivujen toteutuksessa WordPress työkalua. Verkkosivut voivat olla pieni yksisivuinen portfolio tai laajempi monisivuinen kokonaisuus. Lue lisää.

Verkkokaupat

Kehitämme verkkokauppoja yrityksenne tarpeisiin WordPress- ja WooCommerce työkalujen avulla. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppojen rakennustyökalu. Maksupalveluna käytämme tarvittaessa PayTrailia. Lue lisää.

Ylläpito

Verkkosivujen moitteeton toiminta vaatii jatkuvaa ja säännöllistä huolenpitoa. Me huolehdimme, että sivustonne ylläpito, tietoturva ja päivitykset ovat hyvissä käsissä.Ylläpito kustantaa alkaen 25€ + 24% ALV kuukaudessa. Lisää tietoa tällä sivulla alempana. Lue lisää.

Ohjelmistot ja sovellukset

Onko teillä jokin idea sovelluksesta, jota yrityksenne tarvitsisi? Voimme suunnitella ja kehittää sovelluksia mahdollisuuksien mukaan. Kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Henkilökohtaista palvelua ja verkkosivustoratkaisut yrityksenne tarpeisiin

JeleTele Design tarjoaa ammattitaidolla monipuolisia palveluita jokaisen budjetille.
Tarvitseeko yrityksenne lisää näkyvyyttä verkossa tai löytyvätkö verkkosivunne huonosti hakukoneista? Siinä tapauksessa, ota yhteyttä meihin. Me olemme yrityksenne tukena ja autamme kasvattamaan näkyvyyttänne.
Verkkosivujen tekemistä

Tutustu referensseihin